Projects / Testimonials

Sinds haar oprichting in 2013 heeft China Links voor diverse opdrachtgevers bedrijfsbezoeken, studiereizen en educatieve samenwerkingsprojecten in Nederland en China georganiseerd en begeleid.

Wij hebben met name ervaring op het organiseren van trainingen en workshops op het gebied van voeding en gastronomie (F&B), management en paardensport.

Daarnaast heeft China Links voor overheid en bedrijfsleven talrijke vertalingen als websites, contractdocumenten, e-mailverkeer en tolkopdrachten uitgevoerd.

Gastronomie en management trainingen

Organisatie en begeleiding van een trainingsprogramma voor F&B ondernemers uit China, gericht op innovatie en leiderschap in de gastronomie. Het programma was gericht op bedrijfsoptimalisatie en processtandaardisatie. Naast de behandeling van theoretische bedrijfsmodellen en bespreking van succes cases was het programma verrijkt met diverse bedrijfsbezoeken. De training was opgezet in nauwe samenwerking met Hotel Management School of Maastricht. Deelnemers waren CEO’s van F&B ketens, variërend tussen de 10-1000 outlets. De training werd opgevolgd met een studiereis van de Hotel Management School naar China, met focus op moderne F&B concepten en ketens in China. Gebaseerd op wederzijds vertrouwen en de begeleiding van China Links, hebben diverse vervolgbezoeken plaatsgevonden. Zo heeft in 2017 een coach- en docententeam van de Hotel Management School een zeer succesvolle training gegeven bij Peking University, en zijn Gastronomie workshops georganiseerd in Beijing en Suzhou.

“Thanks to this visit, we have a better understanding of [the]country, situation, culture, needs and wants. Tom’s 24/7 assistance was paramount for this successful visit.”

Ton Stekelenburg

Ton Stekelenburg (director hospitality consultancy Hotel Management School Maastricht)

Bedrijfsbezoeken in de agrarische sector van China

Organisatie en begeleiding van studiereis in de agrarische sector in China, voor de raad van bestuur van Limgroup uit Nederland. Limgroup behoort tot de wereldwijde top 5 van zaadveredelingsbedrijven voor asperges en verwante gewassen. China Links organiseerde en begeleidde haar studiereis naar China. De reis bracht de deelnemers inzicht in de eigenschappen en behoeften van de lokale markt en hoe zij haar bedrijfsvoering en communicatie op kon afstemmen. Op basis van de verkregen inzichten en contacten zijn vervolgens lokale testvelden opgezet en heeft Limgroup haar omzet in China verdubbeld.

“Met China Links heeft Tom Vermeulen voor Limgroup twee zeer succesvolle studiereizen naar China georganiseerd en begeleid. Doordat het programma en de afspraken goed waren afgestemd konden wij ons focussen op wat voor onze business belangrijk was”.

Bert van den Bercken

Algemeen directeur Limseeds