Diensten

China Links kan u helpen met de organisatie en begeleiding van bedrijfsbezoeken; tolken; schriftelijke vertalingen; China consultancy en contactbemiddeling. 

Bedrijfsbezoeken

Wilt u een beurs, leverancier, klant, of organisatie bezoeken in China?
Of ontvangt u een Chinese zakenrelatie in Nederland?
Als u zelf niet alles kunt of wilt organiseren helpt China Links u graag met het opstellen van een reisplan, vervoer en begeleiding en de afstemming hiervan met uw Chinese zakenrelatie.

Schriftelijke vertalingen

In uw officiële contact met uw Chinese zakenpartner kan China Links u voorzien van schriftelijke vertalingen zoals een brochure, website, visitekaartje, diploma, akte, statuten, dagvaarding, familieboekje (hukou), een Chinese ondertiteling of voice-over voor uw promotie video/bedrijfspresentatie.

Tolken

Wilt u niet overgeleverd zijn aan de Engelse taalkennis en zakelijke intenties van uw Chinese zakenpartner? Of wilt u een klankbord beschikbaar hebben tijdens uw afspraak met Chinese contacten, om misinterpretaties door taal en cultuur te voorkomen?
Dan kan China Links aanwezig zijn, om u te verzekeren dat u de ander goed begrijpt. Ook kunnen we u helpen met tolken voor een bedrijfsbezoek, delegatie ontvangst, videoconferentie, rechtszitting, speech, IND-gehoor etc.

China consultancy en contact bemiddeling

Wilt u graag zakendoen met China en zoekt u een producent of leverancier in China?
Of heeft u een bedrijf gevonden maar wilt u een eerste company check laten doen?
Of zoekt u een vertegenwoordiger/contactpersoon/agent voor uw product of dienst in China?
China Links kan u met een breed netwerk van partners en contacten in China ondersteuning bieden. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.