Services

China Links kan u helpen met de organisatie en begeleiding van bedrijfsbezoeken; tolken; schriftelijke vertalingen; China consultancy en contactbemiddeling. 

Organisatie en begeleiding van bedrijfsbezoeken

Wilt u een beurs, leverancier, klant, of organisatie bezoeken in China?
Of ontvangt u een Chinese zakenrelatie in Nederland?
Als u zelf niet alles kunt of wilt organiseren helpt China Links u graag met het opstellen van een reisplan, vervoer en begeleiding en de afstemming hiervan met uw Chinese zakenrelatie.

Tolken

Wilt u niet overgeleverd zijn aan de Engelse taalkennis en zakelijke intenties van uw Chinese zakenpartner? Of wilt u een klankbord beschikbaar hebben tijdens uw afspraak met Chinese contacten, om misinterpretaties door taal en cultuur te voorkomen?
Dan kan China Links aanwezig zijn, om u te verzekeren dat u de ander goed begrijpt. Ook kunnen we u helpen met tolken voor een bedrijfsbezoek, delegatie ontvangst, videoconferentie, rechtszitting, speech, IND-gehoor etc.

Schriftelijke Vertalingen

In uw officiële contact met uw Chinese zakenpartner kan China Links u voorzien van schriftelijke vertalingen zoals een brochure, website, visitekaartje, diploma, akte, statuten, dagvaarding, familieboekje (hukou), een Chinese ondertiteling of voice-over voor uw promotie video/bedrijfspresentatie.

China consultancy en contact bemiddeling

Wilt u graag zakendoen met China en zoekt u een producent of leverancier in China?
Of heeft u een bedrijf gevonden maar wilt u een eerste company check laten doen?
Of zoekt u een vertegenwoordiger/contactpersoon/agent voor uw product of dienst in China?
China Links kan u met een breed netwerk van partners en contacten in China ondersteuning bieden. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.