Projecten / Testimonials

Sinds haar oprichting in 2013 heeft China Links voor diverse opdrachtgevers bedrijfsbezoeken, studiereizen en educatieve samenwerkingsprojecten in Nederland en China georganiseerd en begeleid.

Wij hebben onder andere ervaring op het organiseren van trainingen en workshops op het gebied van voeding en gastronomie (F&B), management en paardensport.

Daarnaast heeft China Links voor overheid en bedrijfsleven talrijke vertalingen als websites, contractdocumenten, e-mailverkeer en tolkopdrachten uitgevoerd.

Bedrijfsbezoeken in de agrarische sector van China


Organisatie en begeleiding van studiereis in de agrarische sector in China, voor de raad van bestuur van Limgroup uit Nederland. Limgroup behoort tot de wereldwijde top 5 van zaadveredelingsbedrijven voor asperges en verwante gewassen. China Links organiseerde en begeleidde haar studiereis naar China. De reis bracht de deelnemers inzicht in de eigenschappen en behoeften van de lokale markt en hoe zij haar bedrijfsvoering en communicatie op kon afstemmen. Op basis van de verkregen inzichten en contacten zijn vervolgens lokale testvelden opgezet en heeft Limgroup haar omzet in China verdubbeld.

“Met China Links heeft Tom Vermeulen voor Limgroup twee zeer succesvolle studiereizen naar China georganiseerd en begeleid. Doordat het programma en de afspraken goed waren afgestemd konden wij ons focussen op wat voor onze business belangrijk was”.

Bert van den Bercken

Algemeen directeur Limseeds

Gastronomie en hospitality management trainingen


Coördinatie en begeleiding van diverse trainingsprogramma’s voor snelgroeiende Chinese F&B ketens. Deelnemers waren CEO’s van F&B ketens, variërend tussen de 10-6000 vestigingen. De training was gericht op innovatie en leiderschap in de gastronomie, en behandeling van ketenorganisatie case studies als Starbucks, MacDonalds, Subway. Gebaseerd op wederzijds vertrouwen en de begeleiding van China Links, volgden na een succesvolle initiële training in Nederland diverse succesvolle master classes en trainingen van de Hotel Management School Maastricht en Academie voor Gastronomie in meerdere steden in China.

“Thanks to this visit, we have a better understanding of the country, situation, culture, needs and wants. Tom’s 24/7 assistance was paramount for this successful visit.”

Ton Stekelenburg

Director hospitality consultancy Hotel Management School Maastricht